Συχνές ερωτήσεις

Απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα

faq

Έχετε απορίες? έχουμε τις απαντήσεις

Είναι φυσικό να υπάρχουν ορισμένες ερωτήσεις και απορίες σχετικά με τη χρήση και την λειτουργία μιας καινοτόμου εφαρμογής σαν το Erp4All. Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά θέματα που ο καθένας μπορεί να συναντήσει κατά την χρήση της. Εδώ γίνεται μια προσπάθεια επεξήγησης ορισμένων από αυτών, για τα υπόλοιπα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φυσικά. Επικοινωνήστε μαζί μας για μια επίδειξη στον χώρο σας. Υπάρχει ακόμα η δυνατότητα εγκατάστασης της εφαρμογής σε δικό σας υπολογιστή χρησιμοποιώντας τα δικά σας δεδομένα. Η εφαρμογή θα είναι ολόκληρη και πλήρως λειτουργική για 15 μέρες. Μετά το πέρας αυτού του διαστήματος δεν θα μπορεί να λειτουργήσει.
Αυτήν την στιγμή υποστηρίζει τα Atlantis και X-Line της Altec και το SοftOne ERP της SoftOne. Σύντομα θα προστεθούν και άλλα συστήματα στην λίστα των υποστηριζόμενων εφαρμογών.
Η εφαρμογή ενημερώνεται online και χρειάζεται από λίγη ως καθόλου ανθρώπινη επέμβαση. Ενημέρωση γίνεται σε όλα τα τμήματα και τις βιβλιοθήκες που χρησιμοποιεί στην τελευταία σταθερή έκδοση τους.
Βεβαίως. Μπορείτε να συσχετίσετε έναν χρήστη του Erp4All με κάποια οντότητα του ERP, πχ πελάτες, και να καταχωρεί παραγγελίες στο όνομα του απ' ευθείας. Αυτές καταχωρούνται στο ERP και είναι άμεσα διαθέσιμες στην επιχείρηση σας.
Βεβαίως. Το Erp4All μπορεί να λειτουργήσει κάτω από οποιαδήποτε διεύθυνση. Για παράδειγμα, αν το site σας είναι: www.example.com, μπορεί να λειτουργήσει με διεύθυνση www.example.com/erp4all αφήνοντας όλη την υπόλοιπη δομή ανεπηρέαστη.
Φυσικά. Για την ακρίβεια προτείνεται ορισμένα τμήματα, αν όχι όλη η εφαρμογή, να είναι κλειδωμένα με πιστοποιητικό 256bit και SSL πρωτόκολλο.