Δυνατότητες

Οι δυνατότητες της εφαρμογής περιορίζονται μόνο από την χρήση της.

hand
 • Πρόσβαση από παντού

  Δείτε τις σελίδες και τις πληροφορίες σας από οποιαδήποτε κινητή συσκευή. Υποστηρίζονται όλα τα βασικά λειτουργικά λειτουργικά, iPhone, Android, Windows, Blackberry. Η εφαρμογή εμφανίζεται το ίδιο σε όλες τις συσκευές ανεξάρτητα από το μέγεθος και την ανάλυση της οθόνης τους. Για επιπλέον ασφάλεια μόνο το τμήμα των χρηστών είναι διαθέσιμο στις κινητές συσκευές. Το τμήμα διαχείρισης είναι αποκλειστικά προσβάσιμο μόνο από υπολογιστή.

 • ERP

  Συνεργάζεται με τρεις κορυφαίες στην ελληνική αγορά ERP εφαρμογές, το Atlantis και το Χ-Line της Altec, και το SoftOne ERP της SoftOne. Η επικοινωνία με τις εφαρμογές αυτές γίνεται μέσω της υπηρεσίας WebService που διαθέτουν. Η διακίνηση των δεδομένων περνάει από τους ίδιους ελέγχους, όπως και αν χρησιμοποιούσατε την ίδια την εφαρμογή. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται η ακεραιότητα των δεδομένων και η σωστή ενημέρωση. Υποστήριξη πολλαπλών εταιριών και υποκαταστημάτων.

 • Εγκατάσταση

  Το Erp4All μπορεί να εγκατασταθεί και στα τρία βασικά λειτουργικά Windows, OSX, Linux. Χρειάζεται έναν web server και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε o Apache είτε o IIS. Ακόμα μπορεί η εγκατάσταση του να γίνει στο cloud όπως στο Amazon AWS ή το Windows Azure. Οι απαιτήσεις του συστήματος εξαρτώνται από το λειτουργικό και τον αναμενόμενο αριθμό χρηστών.

 • Φόρμες

  Οι φόρμες μπορεί να περιέχουν κύριες οντότητες όπως πελάτες, προμηθευτές αλλά και οντότητες με αναλυτικές γραμμές όπως παραστατικά, παραγγελίες. Η πρόσβαση στις φόρμες εγκρίνεται για κάθε χρήστη ξεχωριστά και τα δικαιώματά του μπορεί να είναι οποιοσδήποτε συνδυασμός από εισαγωγή, μεταβολή και διαγραφή. Κάθε φόρμα έχει την δυνατότητα να δείχνει έγγραφα που έχουν συσχετιστεί με αυτή και τις εγγραφές της. Δημιουργία πληροφοριακού χάρτη με εμφάνιση διαδρομής μεταξύ των διαφόρων εγκαταστάσεων αλλά και την θέση στην οποία βρίσκεστε αν το χρησιμοποιείτε από κινητό. Διασύνδεση μεταξύ φορμών και report. Βλέποντας έναν πελάτη μπορείτε να μεταβείτε στην φόρμα με τις πωλήσεις αυτού του πελάτη. Ειδικά πεδία εισαγωγής δεδομένων, όπως το ΑΦΜ με online έλεγχο του στην Γ.Γ.Π.Σ.

 • Reports

  Δημιουργία report για όλα τα στοιχεία της εφαρμογής με την χρήση select εντολών. Ειδικά πεδία διασύνδεσης με τις φόρμες, υπολογιζόμενα πεδία, εικόνες - για δημιουργία τιμοκαταλόγων - σύνολα κλπ. Έλεγχος πρόσβασης των χρηστών. Εξαγωγή σε μορφή για excel, csv, text και φιλική στον εκτυπωτή εκτύπωση.

 • Σελίδες web

  Οι σελίδες δημιουργούνται με ειδικό editor, ο οποίος βοηθά στην σχεδιασμό και την οπτικοποίηση τους. Δημιουργήστε σελίδες για όλους τους επισκέπτες του site σας, αλλά και για μόνο τους εγγεγραμμένους χρήστες παρέχοντας τους πληροφορίες που χρειάζονται όταν βρίσκονται μακριά από την εταιρεία. Δυνατότητα διαχωρισμού των σελίδων σε mobile ή όχι, για την σωστή απόδοση τους. Οι σελίδες ομαδοποιούνται κάτω από μενού απλά και εύκολα.

 • Πολύγλωσσο

  Το Erp4All έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να υποστηρίζει όσες γλώσσες θέλουμε να του εγκαταστήσουμε. Κατά την εγκατάσταση διατίθεται και μετάφραση όλης της εφαρμογής στα Αγγλικά. Οι φόρμες, τα report, οι σελίδες και τα μενού έχουν επιλογή για ποια γλώσσα είναι φτιαγμένα και αναλόγως προβάλλονται μόνο αυτά που αντιστοιχούν στην τρέχουσα γλώσσα.

 • Μηνύματα

  Παρέχει την δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων μεταξύ των χρηστών της εφαρμογής, εύκολα χωρίς την εγκατάσταση κάποιου επιπλέον server ή προγράμματος. Υποστηρίζονται διάφορες ενέργειες όπως απάντηση, προώθηση, αποστολή σε πολλούς παραλήπτες, κάδος, εξερχόμενα κλπ. Τα μηνύματα είναι διαθέσιμα και στο "κινητό" τμήμα της εφαρμογής, για άμεση ενημέρωση.

 • Προσωπική εμφάνιση

  Κάθε χρήστης μπορεί να επιλέξει πως θα βλέπει την εφαρμογή. Η εφαρμογή συνοδεύεται από δύο πρότυπα με διαφορετικά χαρακτηριστικά το καθένα. Το καθένα απ' αυτά έχει διάφορες παραλλαγές όπως ο χρωματισμός και το φόντο. Ο χρήστης ακόμα μπορεί να επιλέξει την γλώσσα που θέλει από τις εγκατεστημένες.